SİYASET Haber Girişi : 24 Mart 2019 14:01

Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu'ndan Halk Günü Toplantısı

Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu'ndan Halk Günü Toplantısı
Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, halk günü toplantısı yaptı. Toplantıya genç yaşlı, kadın erkek yüzlerce kişi katılırken, Naif Başkan sevgisinin salona sığmadığı görüldü.
Kars Güncel- Kars'ta 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Naif Alibeyoğlu sevgisi salonlara sığmadı. 
Salonda bulunanlar oturacak yer bulamayınca ayakta dinlemek zorunda kaldılar.
Kars Belediye Başkan adayı Naif Alibeyoğlu burada yaptığı konuşmada; "Sizlere minnetarım bu havada bu soğukta buradasınız, Bu şehirde bizi ayırmaya çalışanlara en güzel cevap bu biz hep birlikte Karsız, bizim partimiz Kars bizim partimiz gençlik. Artık Kars ve Kars halkı diyor ki bizim geleceğimizle kimse oynamasın. Ankara'dan gelip burada seçim çalışması yürütenlere bu salon cevap veriyor. Karslı artık bu şehirde hizmet istiyor. Karslı artık yollarının yapılası çöplerinin alınmasını istiyor. Karslı artık mafyanın bitirilmesini istiyor. Karslı artık 350 den fazla kişi işe geçmeden maaş alırken gerçek çalışanlar maaşlarını alamıyor, Karslı artık bunun bitirilmesini istiyor. Allahın izniyle çalışanlarımızın maaşlarını ve diğer sosyal haklarını hemen vereceğiz. 20 yol geriye götürdüler bu şehri şimdi bu şehrin yeniden diriliş şehridir. Mahallerimizin hali içler acısıdır. Şimdi biz Karsın her sokağını her caddesini adım adım biliyoruz ve şimdi diğer aday arkadaşlara sorsak bu mahallerin yolunu bilmezler. Bizler hep birlikte sizlerle birlikte." dedi.

"Sana can feda", "Başkan Naif" Sloganları Uzun Süre Salonda Yankılandı 
Alibeyoğlu konuşmasına şöyle devam etti. "Seçimi kazandığımızda hediye çiçek filan istemiyorum sandık koyacağız ve burada toplanan yardımları ihtiyaç sahiplerine vereceğiz. İnşallah seçildiğimiz zaman başka şehirlerde yaşayan iş adamlarımız var ya onların bizden çekeceği var, öyle Karsa boş gelip gitmekle bu iş olmaz hepimiz bu şehre hizmet etmek zorundayız. Her mahallemizde halkımız için ciddi ve önemli projelerimiz var hayata geçireceğiz. Havalanı yanında bulunan 50 dönümlük arazide Kars'a AVM yaptıracağız ve şehrimizde çoğalan BİM, A 101, ŞOK gibi marketlerin yerel esnafımızı mağdur etmesinin önüne geçeceğiz. Sanayi esnafımız mağdur kaldı ve sanayi esnafımızın da yüzünü güldüreceğiz. ŞEhir otogarımızın hali içler acısı, bizim şehrin girişinde yaptırdığımız yer şehre yakışan modern bir otogara kavuşturacağız. Karsın kanayan yarası olan temel geçim kaynağımız hayvancılığa yeteri kadar önem verilmedi ve hala bi hayvan pazarımız yok, bunun kesin çözümünü göreceksiniz gerçekleştireceğiz, ve şuan ki mevcut otogar binasını taşıyınca burayıda hayvancılık alanında güzel bir tesis olarak tasarlayacağız ve Organize Besi Bölgesi'nin yapılmasını sağlayacağız. Karsın gençliğini kurtaracak önemli projelerimiz var ve sizden şunu istiyorum Kars'tan göç etmeyin hepimizin bir birine ihtiyacı var, bu şehirde birlikte yaşayacağız. Serbest bölge Karsın kurtuluşu olacak. Cumhurbaşkanı mı Kars'a gelecek hep birlikte döküleceğiz sokaklara ve Kars halkı olarak devletimizden gereken ne varsa bakanımız ve vekillerimizle isteyeceğiz." dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.