YAŞAM Haber Girişi : 23 Mayıs 2020 20:59

Kars Belediye Başkanı Bilgen ve Alaca'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Kars Belediye Başkanı Bilgen ve Alaca'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Kars Belediye Başkanı Bilgen ve Alaca Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ayrıca personellere KarsBel markasıyla üretimine başlanan sucuk, kavurma ve pastırmalardan oluşan hediye paketleri verildi.
Kars Güncel- Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınlanan mesajda Başkan Bilgen;" Bundan sonraki bayramların daha bayram tadında geçmesi için kendinizin ve sevdiklerin sağlığına dikkat edin." ifadelerine yer verirken, Şevin Alaca ise mesajında; "Ramazan Bayramınızı kutlar barışa, huzura ve sağlığa vesile olmasını dilerim." dedi.

Personelle Hediyeli Bayramlaşma
Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen personel bayramlaşması hakkında yaptığı paylaşımda; "KarsBel markasıyla üretimine başlanan sucuk, kavurma ve pastırmaların tadına önce emekçiler bakacak." ifadelerini kullanarak Başkan Yardımcısı Muazzez Çağrıtekinci ve meclis üyeleri personeller ile Ramazan Bayramını kutlamak üzere bir araya gelerek, hazırlanan hediye çantalarını çalışanlara takdim edip özverili çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.
Başkanların Bayram Mesajı



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.