KARS Haber Girişi : 05 Aralık 2017 16:11

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçantaya Ziyaret

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçantaya Ziyaret
Kars'ta yerel yayın yapan Kars Olay ve Kars Güncel Gazetesi Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'yı makamında ziyaret etti.

Kars Güncel-Kars'ta yerel yayın yapan Kars Olay ve Kars Güncel Gazetesi Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'yı makamında ziyaret etti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'nın makamında gerçekleştirilen ziyarete Kars Olay Gazetesi'den Hasan Samancı ve Kars Güncel Gazetesi adına Murat Avcı katıldı. Ziyarette Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars'ta belediyecilik anlamında yapmakta olduğu çalışmaları ve önümüzdeki yatırım yılında gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi verirken, Karslı vatandaşlara gösterdikleri destek ve teveccüh için teşekkürleri sunan Başkan Karaçanta yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.


"Kars'ı hak ettiği noktaya taşımak için çalıştıklarını dile getiren Karaçanta, "Ekibimle Kars'ı hak ettiği noktaya getireceğim diyerek 2017 yılı içerisinde Kars genelinde Fen İşleri Müdürlüğün yapılmış olduğu çalışmaları açıkladı.

Şehrimizin, cadde ve sokaklarında yapılmış olan BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) yol kaplamalarına göre;

10 cm Kalınlığında Binder Tabakası

Söz konusu yapılan asfaltlama çalışmalarında; Yolun dayanım ve dayanıklılığını etkileyecek faktörler göz önünde bulundurularak kaplama yapılmıştır.

 40.000 m2 BSK Asfalt,

(Merkez Mahallesi, Şehitler Mahallesi, İstasyon Mahallesi)

1.000 m2 Asfalt Yama (MC 800)

(Kars Şehiriçi ,Tüm Mahalleler)

 156.000 m2 Kilit Parke,

(Bülbül Mah, Şehitler Mah, İstasyon Mah, Aydınlıkevler Mah, Alpaslan Mah, Yenişehir Mah, Halitpaşa Mah, 30 Ekim Mah, Hafızpaşa Mah, Bahçelievler Mah, Cumhuriyet Mah, Örnek Mah, Yeni Mah.)

42.000 m bordür,

(Bülbül Mah, Şehitler Mah, İstasyon Mah, Aydınlıkevler Mah, Alpaslan Mah, Yenişehir Mah, Halitpaşa Mah, 30 Ekim Mah, Hafızpaşa Mah, Bahçelievler Mah, Cumhuriyet Mah, Örnek Mah, Yeni Mah.)

4.000 m2 andezit kaplama

(Ortakapı Mah, Merkez Mah, Fevziçakmak Mah.)

1.500 m andezit bordür kaplama

(Ortakapı Mah, Merkez Mah, Fevziçakmak Mah.)

10.000 m2 Doğal Taş

(Kaleiçi Mah, Fevziçakmak Mah, Sukapı Mah.)

 Üniversite Mevkiinde bulunan ve yeni yapılan Serhat Öğrenci Yurdu ve Çobanoğlu Öğrenci Yurtlarının alt yapı, yol ve kaldırımları çalışmaları tamamlandı daha sonra Şehrin bir çok noktasında yapılan; su, kanalizasyon, Telekom, Tedaş, Doğalgaz ve diğer çalışmalardan dolayı bozulan yollarda  ve ihtiyaç duyulan bölgelerde yaklaşık 240 Ton Bitümlü Sıcak Karışım ve rotmix  asfalt yama çalışması yapılmıştır .

Başkan Karaçanta; Kars halkının rahat bir ortamda yaşamını sürdürebilmesi için bizler elimizi taşın altına değil gövdemizi taşın altına koyduk,ben bir Kars Sevdalısıyım bu güne kadar olan hizmetlerimizi bir Kars sevdalısı olarak gerçekleştirdik,bundan sonra da Kars halkına yakışır bir hizmet sunacağımızı siz değerli basın mensuplarımıza belirtmek istiyorum." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hainler 01 Ocak 1970 02:00

    AK-İT 'in Kars temsilcileri $Kars Güncel&