YAŞAM Haber Girişi : 02 Mayıs 2018 19:10

Kars Belediyesi 1 Mayısı Kendi İşçisiyle Kutladı

Kars Belediyesi 1 Mayısı Kendi İşçisiyle Kutladı
Kars Belediyesi 1 Mayıs İşçi Bayramını Kendi İşçileriyle Beraber Kutladı

Kars Güncel-İşçi Bayramı münasebetiyle temizlik işleri müdürlüğü önünde yapılan 1 mayıs kutlamalarında Başkan Karaçanta ;Çok kıymetli emekçi kardeşlerim öncelikle 1 Mayıs İşçi Bayramınızı kutluyor bütün emekçi kardeşlerimin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmalarını temenni ediyorum.

Birçok ülkede, işçi hareketinin sosyal ve ekonomik kazanımları olarak kutlanan 1 Mayıs, resmi tatil ilan edilerek işçi kardeşlerimize bayram olarak armağan edilmiştir. 
Geçim sıkıntısıyla boğuşan emekçi kardeşlerimiz yaşamlarını devam ettirebilmeleri ve sosyal barışımızın sağlanması için bu konuda derhal ciddi adımlar atılmalı ve asgari ücretli insanlarımızın yaşamlarını sürdürebilecekleri gerçek bir değere kavuşturulmalıdır.

Yaşamakta olduğumuz güzel Kars'ımızda, temizlik hizmetinden, yol yapımına, oyun alanları, parklar, toplu taşıma, alt yapı hizmetlerinde işçilerimizin emekleri çok büyüktür. Toplumun her kesiminde üreten ve hizmet sunan işçilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmek, haklarını savunmak amacı ile kutladıkları 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutluyor, emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmasını diliyorum.dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İsimsiz 01 Ocak 1970 02:00

    Maaşımızı ver Murtaza