KARS Haber Girişi : 15 Mart 2020 00:27

Kars Belediyesi Coronavirüse Karşı Dezenfekte Çalışması Başlattı

Kars Belediyesi Coronavirüse Karşı Dezenfekte Çalışması Başlattı
Dünyanın çeşitli ülkelerinde yayılan, ülkemizde de son günlerde görülen coronavirüs vakalarına karşı önlem çalışmaları kapsamında Belediye tarafından şehir genelinde bugün çalışma başlatıldı.
Kars Güncel- Kars Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, başta dolmuşlar ve halk otobüsleri olmak üzere; bekleme durakları, turistlerin ziyaret ettikleri tarihi binalar ve kentte vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.

Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; önümüzdeki günlerde de vakit kaybetmeden Kars Belediyesi’nin tüm hizmet binalarında,tesislerinde ve camiilerde ilgili dezenfeksiyon çalışmalarının yoğun biçimde sürdüreleceği belirtildi.Açıklamada ayrıca; vatandaşlarında gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı ekipleri tebrik ettiği, bunun da şehirde coronavirüse karşı alınacak tedbirlerde farkındalık yarattığı söylendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.