YAŞAM Haber Girişi : 27 Nisan 2018 00:18

Kars Belediyesi Mezarlıklara 6 Bin Çam Fidanı Dikti

Kars Belediyesi Mezarlıklara 6 Bin Çam Fidanı Dikti
Kars Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak ve Bülbül Mahallesi Mezarlıklarına 6 bin çam fidanı dikildi.
Kars Güncel- Kars Belediyesi Fevzi Çakmak ve Bülbül Mahallesi Mezarlıklarına yaklaşık 6 bin çam fidanı dikimini gerçekleştirdi. 
KARS'ta belediye tarafından başlatılan uygulamayla, şehir mezarlığındaki her mezarın baş ucuna bir çam ağacı fidanı dikilecek. Geçtiğimiz yıllarda Karadağ Mezarlığı,Yeni Mahalle Mezarlığında bulunan her mezar başına bir çam fidanı dikimi projesi bu yılda Fevzi Çakmak ve Bülbül Mahallesi Mezarlıklarında devam etti.
Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'nın katıldığı fidan dikiminde, belediye başkan yardımcıları, ilgili birim amirleri ve vatandaşlar katıldı. Belediye işçileri tarafından önceden mezarların yanlarına açılan çukurlara çam fidanları tek tek dikildi. Mezar sahipleri bu uygulamayı başlatan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya teşekkür etti ve çok memnun olduklarını belirttiler. Vatandaşlar can suyu döktükleri fidanlara gözü gibi bakacaklarını söylediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Belediye Personeli 01 Ocak 1970 02:00

    Ağaç dilimiyle uğraşacağına personel maaşlarını ödeyin yeter artık.Evde çoluk çocuğa ekmek goturemiyiruz.Her ay mesai yok maaş yok