ASAYİŞ Haber Girişi : 07 Mayıs 2019 21:00

Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilencilere Göz Açtırmıyor

Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilencilere Göz Açtırmıyor
Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri özellikle Ramazan ayında halkın paylaşma,yardımlaşma gibi manevi duygularını sömürerek haksız kazanç elde eden dilencilere yönelik operasyon düzenlendi.
Kars Güncel- Şehrin farklı noktalarında bulunan camiler ve ibadethaneler başta olmak üzere halkın yoğun olduğu yerleri mesken tutan dilencilere itibar edilmemesi konusunda uyardı.
Kars Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri; "Ramazan ayının gelmesiyle birlikte paylaşma,yardımlaşma gibi manevi duygularını sömürerek haksız kazanç elde eden dilencilere kesinlikle yardım yapılmamasını önemle rica ediyoruz,bu Kişi veya kişiler bu işi meslek haline getirmiş ve şebeke olmuş kişilerdir, bu sorunu ancak vatandaşlarımızın desteği ile çözeriz."dedi.
Bahse konu olan dilenciler Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne getirilerek üst aramaları yapılmış ve 5326 sayılı kabahatler kanunun 33. maddesine istinaden idari para cezası uygulanarak, üzerlerinden çıkan paralara el konulmuş el konulan paralar encümen kararıyla belediye gelirlerine aktarımı sağlanmıştır.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KARSLI 01 Ocak 1970 02:00

    YA MENDİL SATAN ÇOCUKLAR ONLARA NE YAPILACAK GÖZÜMÜZÜ OYUYORLAR