EĞITIM Haber Girişi : 23 Kasım 2017 16:44

Kars Belediyesinden 4 Okula Hediye

Kars Belediyesinden 4 Okula Hediye
Kars Belediyesinin, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları derneği ile ortaklaşa düzenlenmiş olduğu atık pil toplama kampanyası sonucu gelen hediyeleri Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta okul müdürlerine hediye etti.

Kars Güncel-Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta; TAP'a sunduğumuz proje kapsamında okullarda toplanan atık piller karşılığında Ziya Gökalp Ortaokuluna 1 adet yazıcı, Cumhuriyet İlköğretim Okuluna Spor Seti, Namık Kemal İlköğretim Okuluna Satranç Takımı, Sarıkamış Mustafa Kemal İlköğretim Okuluna Satranç Takımı hediye ediyoruz.

Buradaki amacımız çocuklarımızın bilinçlendirmek ve atık pillerin kaynağında ayrı toplayarak çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek, okullarda çevre bilincini aşılamak ve böylece ilerleyen yıllarda daha temiz bir çevreye ulaşmaktır.

Ben buradan bu öğrencilerimizin örnek tutum ve davranışlarından dolayı kendileri kutluyor başarılarının devamını diliyorum." dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.