KARS Haber Girişi : 19 Temmuz 2019 23:14

Kars Belediyesinden Açıklama

Kars Belediyesinden Açıklama
Kars Belediye Başkanlığı'ndan Karspor hakkında açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada; "Karsspor kimsenin özel mülkü değildir." ifadelerine yer verildi.

Kars Güncel- Kars Belediye'sinden yapılan yazılı açıklamada; "Karsspor kimsenin özel mülkü değildir. Şüphesiz Karsspor için Kars Belediyesi dahil herkes üzerine düşeni yapmak isteyecektir. 

Belediyelerin kurumsal olarak kendilerine ait spor kulüpleri dışındaki kulüplere nasıl mali destek sağlayabileceği yasalarda net biçimde tarif edilmiştir. Belediyenin şehrimizde faaliyet gösteren tüm alanlardaki amatör spor kulüplerine destek vermesi elbette hepimizin ortak arzusudur.Belediyenin 400 milyon borcu olduğunu, işçi maaşlarını 3 ay geriden ödediğini ve zorunlu hizmetleri bile vermekte zorlandığını gözardı etmeden elimizden gelen desteği vermeyi gençliğimize sahip çıkma adına önemsiyoruz.Yönetime geldiğimiz zamandan bugüne kadar iki engelli spor kulübüne şehir dışındaki müsabakalara katılımı için yol masrafı desteği mecliste tüm partilerin oy birliği ile verilmiştir.Yine aynı toplantıda bazı MHP'li üyeler bu tür destekler konusunda haklı uyarı ve eleştiriler yapmıştır. Bu konuda yine uzlaşma ve şehrin çıkarları konusunda ortaklaşma ile elimizden geleni yapacağız.Spor kulüp yönetimlerinin öncelikli sorumluluğu istediklerini alamayınca Belediye yönetimini istifaya davet etmeden önce neden daha kapsayıcı, katılımcı ve güçlü bir kulüp yönetimini sağlayamadıklarının öz eleştirisini yapmaktır." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.