KARS Haber Girişi : 03 Aralık 2019 20:21

Kars Belediyesine Vatandaştan Temizlik Malzemesi Desteği

Kars Belediyesine Vatandaştan Temizlik Malzemesi Desteği
Kars'ta bazı vatandaşlar belediyeye destek olmak amacıyla çöp kovası ve temizlik malzemesi hediye ederken, belediyede çalışan bir şirket personeli ise içeride bulunan 2 aylık maaşını bağışladı.
Kars Güncel- Kars Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; "Çöp kovası ve temizlik malzemelerinin yüklü olduğu şahsi araçlarıyla Hizmet binamıza gelerek hediyelerini bizlere veren Esnaf ve Vatandaşlarımıza bu değerli davranışlarından dolayı teşekkür ederiz. " denildi.

Ayrıca diğer bir paylaşımda ise belediye şirketi bünyesinde çalışmakta olan bir personelin içeride bulunan maaşını belediyeye bağışladığını belirten ; "Belediyemizde görev yapan çalışma arkadaşımız, 2 aylık maaşının tamamını kurumumuza bağışlayarak bizleri mutlu etmiştir.Bu fedakar davranışından dolayı kendisine teşekkür ederiz." açıklaması paylaşıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • 3636 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Bilgen maaşını hibe eden adam da Murtaza Karaçanta döneminde işe gelmeyen di neden işten çıkarmadın. Şimdi birde onu araştır iki maaşı hibe etmiş çok bi şey değil şimdiye kdr haksız kazanç elde edendi.

  • Karslı 01 Ocak 1970 02:00

    Kendileri haber olsun diye yaptırmışlardır herkeste bole bılsın diye listeyi niye her ay asıyordu simdi niye asmıyor

  • 3636 01 Ocak 1970 02:00

    Gelen de belli getiren belli millet de yedi ya o maaşlarını bağışlayanlarında her kes biliyor. Sadece algı yapmak adına bir şeyler yapıyorsunuz. Bırak bu işleride asgari ücretle çalışan insanların maaşlarını öde ki adamlar bu kış gününde evinde yemek yesin bir sözüm de KARS güncel e taraflı yorumları bırakında bir haberi yorum a açıyorsanız. O zaman delikanlı olun yayınlayın