SİYASET Haber Girişi : 10 Ekim 2018 21:43

Kars Belediyesinin Özel Aday Adayları

Kars Belediyesinin Özel Aday Adayları
21 Mart 2019’ta yapılması planlanan Belediye Başkanlığı seçimleri için Türkiye genelinde siyaset kazanı kaynarken, Kars’ta da siyaset arenasında şimdiden Belediye Başkanlığına talip olan aday adayları bir bir ortaya çıkmaya başladı.
Kars Güncel / ÖZEL- 24 Haziran Genel seçimlerinin ardından şimdilerde ise siyaset kazanı Kars Belediyesi ve İlçe Belediyeleri için kaynamaya başladı. Özellikle 21 Marta yapılması planlanan yerel seçimler için Kars yeni Belediye Başkanını ararken birçok ismin ise Belediye Başkanı adaylığını düşündüğü görülüyor. İşte Kars Güncel okuyucuları için özel kulis bilgilerini ve Kars’ın Ankara’daki siyasetini yazıyor. 
Kars Belediyesi’nin "Özel Aday Adayları" bir bir ortaya çıkmaya başladı. 
Belediye Başkanlığı seçimlerine altı aya yakın bir zaman varken birçok kişinin Belediye Başkanlığına aday olduğu görülmekte. Birçoğu ismini söylemese de ama siyasetin derin kulislerinde isimleri çoktan konuşuluyor. 
Karslı artık seçimden seçime Karslı olduğunu hatırlayan ve seçim sürecinde Kars’a gelen aday adaylarını artık istemiyor. Özellikle yıllardır Kars’ın kahrını çekmiş soğuğunu görmüş tozunu yutmuş Kars’lı gibi düşünen teknik isimleri artık başkan görmek istiyor. Tamda bu noktada haberin başlığında da olduğu gibi Kars’ın Özel Aday Adayları da siyaset arenasına inmeye hazırlanıyor. Edindiğimiz çok özel bilgilere göre bu iki özel aday ise çok iddialı geliyorlar, şöyle ki bu iki teknik adayın ismi çoktan AK Parti Genel Merkezi ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesine kadar uzanmış durumda. Şimdiden isimlerini külliyeye kadar götürmeyi başaran bu adaylar Kars’ta siyasetin tozunu attıracağa benziyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Zafer 01 Ocak 1970 02:00

    Şu şehrin pis tozu bitmedi ne bize ne kendisi yutsun şehri yıllardır bitmeyen tozdan kurtarsın yeter

  • Tarihci 01 Ocak 1970 02:00

    Teknik derken açıklarmısınız ))) biz biraz fransız kaldık