YAŞAM Haber Girişi : 31 Ekim 2019 14:43

Kars Belediyesinin Türk Bayraklı ve Atatürklü Logosu Değişmeyecek

Kars Belediyesinin Türk Bayraklı ve Atatürklü Logosu Değişmeyecek
Kars Belediyesi tarafından başlatılan yeni logo yarışması "Kurumumuzu temsil edecek bir çizim üzerinde karar kılınamamasından dolayı, logo seçimi yapılamamıştır" açıklaması ile sona erdi.
Kars Güncel- Kars Belediyesi mevcut logosu ile devam edecek. Başlatılan logo değişikliği yarışmasına başvuru yapanların çizimlerinin jüri ekibi tarafından incelenmesi sonucunda yeni logo seçilemedi. Böyle yeni logo yarışması sona ererek mevcut logo ile devam edilecek.

Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; "12.06.2019 tarihinde duyurduğumuz ve son teslim tarihi 21.10.2019 olan Kars Belediyesi Kurumsal Logo Yarışmasında, seçici jüri kurulunun Belediyemize ulaşan tasarımlar arasından Kurumumuzu temsil edecek bir çizim üzerinde karar kılamamasından dolayı ilgili logo seçimi yapılamamıştır.Bu sürede çizimlerini bizlere ulaştıran tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.." ifadelerine yer verildi.  

Değiştirilmesi için yarışma yapılan eski Kars Belediyesi Logosu


Yeni logo için belediye tarafından düzenlenen yarışma duyurusu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.