KARS Haber Girişi : 16 Mayıs 2020 16:39

Kars Buharlı Koltuk Yıkama Temizlik Firması Hizmete Açıldı

Kars Buharlı Koltuk Yıkama Temizlik Firması Hizmete Açıldı
"Kars Buharlı Koltuk Yıkama"yla kent merkezi ve ilçelerinde koltuk, sandalye ve araç koltukların gelişen teknolojik ürünlerimizle özel buharlı makinelerle yıkayarak kısa süre içerinde teslim ediyoruz.
Koltuklarınız buharlı yıkamayla ilk gün ki gibi olacak

Koltuklarınızı, ilk günkü gibi mis ve pak ediyoruz "Kars Buharlı Koltuk Yıkama" ailesi olarak sağlığınızı önemsiyor, hijyenik şartlarda antibakteriyel temizlik yapıyoruz.

Özel leke çıkarıcılarla lekeleri buharla temizliyor ve hemen dezenfekte edip anında teslim ediyoruz. 

"Kars Buharlı Koltuk Yıkama"yla kent merkezi ve ilçelerinde koltuk, sandalye ve araç koltukların gelişen teknolojiyle buharla yıkayarak kısa süre içerinde teslim ediyoruz.

Artık koltukları taşıma derdine son vererek gelişen teknolojiyi de kullanarak hizmeti ayağınıza getirdik. 

Buharlı koltuk yıkama özel makinelerle 150 derece sıcaklığında buhar üretilerek yıkanmaktadır. Bu buhar koltuk kumaşlarında bulunan kir ve lekeleri kolayca çözülerek kimyasalsız bir temizlik yapılmaktadır. 

Bu yıkama sayesinde hiç bir kanserojen madde kullanılmadan koltukların temizlenmesi de sağlanmaktadır.

Temizleme için kullanılacak olan ürünler koltuklara zarar vermezken en iyi şekilde koltuklarınızın temizliği yapılır ve teslim edilir. Koltuklarda varsa tüm lekeler çıkartılarak kısa sürede de kurutularak teslim edilir. 

Kars ve ilçelerinde tüm vatandaşlarımıza hizmet sunarken koltuk, araç koltuğu, sandalye, yatak, kalorifer peteği ve kafe sandalyeleri de titizlikle temizleyerek müşterilerimize teslim ediyoruz. 

Siz bizi arayın hizmeti ayağınıza getirelim, Yakup Ekinci: 0505 987 77 36
Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.