SPOR Haber Girişi : 28 Şubat 2018 16:08

Kars Büyük Kick Boks Turnuvasına Hazırlanıyor

Kars Büyük Kick Boks Turnuvasına Hazırlanıyor
Kars'ta 2 Haziran 2018 günü yapılacak olan Kick Boxing Dünya Şampiyonlar Gecesi'nin tanıtımı organizatör Bülent Gönen ve Alper Tunga Kılıç tarafından basın mensuplarıyla paylaşıldı.
Kars Güncel- Kars'ta 2 Haziran 2018 tarihinde İsmail Aytemiz spor salonunda Kartal Fight Arena 4 serisi A spor da canlı olarak yayınlanacak.
Geceye Dünya şampiyonu Gökhan Saki  ,Zabit Samedov,  Erkan Varol ve Karsın yetiştirdiği Ömür Çapraz,  Muhammed Karabuğa'da katılacak. Organizasyonu düzenleyen Altay KickBoks Salonu yetkilileri Bülent Gönen ve Alper Tunga Kılıç düzenlenecek organizasyonda müsabakalardan önce Aleyna Tilki konserinin de yapılacağını belirttiler.
Yapılan açıklamada; "Sayın Bakanımız Ahmet Arslan'ın destekleri ayrıca İsmail Aytemiz,  Sezgin Baran Korkmaz, Turgut Torunoğulları'nın destekleri ile Karsta büyük bir Kickboks gecesi düzenliyoruz, tüm Kars Halkını ve Türk halkını bekliyoruz." diyerek açıklamalarını şu şekilde sürdürdüler "Asıl amaçlarının gençleri sokaklarda kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora yönlendirmek ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu Sayın Bakanımız Ahmet Arslan'ın da dediği gibi gençleri sokağa değil spora davet ediyoruz." 
Açıklamalarda bulunan KFA Genel Koordinatörü Alper Tunga Kılıç ülkemizin içerisinde bulunduğu şartlarda göz önünde bulundurduğumuzda gençlere yapılan yatırımın ne kadar elzem kıymetli ve değerli olduğunu vurguladı. Amaçlarının şu zamana kadar gençlikle ilgili alanların boş bırakıldığını ve bu boşlukları her türlü suç ve terör guruplarının doldurmaya çalıştığını ve ülkemizin en değerli ve kıymetli gençlerinin kandırılarak her suça ve ihanete bulaştırdıklarını önemle vurgularken biz artık bu şehirde buna müsaade etmeyeceğiz dedi. Ayrıca önceki organizasyonlarda destek olan Kars halkına ve sponsorlara özelliklede ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanımız Sayın Ahmet Arslan'ada bizi ve Kars gençliğini yanlız bırakmadığı için teşekkür ettiler. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.