SİYASET Haber Girişi : 30 Kasım 2017 02:09

Kars Büyük Kongre'ye Şahitlik Edecek!

Kars Büyük Kongre'ye Şahitlik Edecek!
Ak Parti Kars'ta Büyük Kongreye sayılı günler kala hazırlıklar son sürat devam ediyor.
Kars Güncel- Ak Parti Kars İl Kongresi 02 Aralık'a sayılı günler kala tüm hazırlıklar tamamlanmak üzere. 
02 Aralık 2017 Cumartesi günü Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek AK Parti Kars 6. Olağan İl Kongre için şimdiden partilileri ve Kars'ı heyecan sarmış durumda. 
Tek Adayla İl Kongresinin yapılacağı öngörülen kongrede mevcut başkan Adem Çalkın'la devam edileceği ise neredeyse kesinleşmiş gibi. 
Mevcut Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'ın 15 Temmuz gecesindeki darbecilere karşı dik duruşu ayrıca 16 Nisan referandum için Kars'ta teşkilatlarıyla birlikte özveriyle çalışması sonrası Kars'ın yüzde 51 oy alması ve genellikle halkla iç içe olması ve Karslı vatandaşlar tarafından da teveccüh görmesi Ak Parti Genel merkezinden de tam not almasına sebep olmuş durumda.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve il, ilçe teşkilatlarının desteklerini arkasına alan Başkan Çalkın'ın tek aday gösterilmesinin nedenlerinden olduğu görülmekte. 
Son olarak bu hafta sonu cumartesi günü 12:00'da İsmail Aytemiz spor salonunda yapılması planlanan kongreye bütün vatandaşlar davet edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kars36 01 Ocak 1970 02:00

    sayin cumhurbaskanim karsimiza hos geldiniz.hastaneleri de bir vaktiniz olursa gezin.bimere cimere hasta haklarina muracaat ettik. bi sonuc yok. il saglik yonetimi ne yapiyor anlamiyorum. makam mevki sahibi insanlar hepside buralı halkina hizmeti yok.erzurumda is bulsam 5 dk durmayacam.