KARS Haber Girişi : 10 Şubat 2019 15:19

Kars Çamura Battı!

Kars Çamura Battı!
Kars Bisiklet parkuru içerisinde bulunan KARS yazısı çamurdan geçilmiyor.
Kars Güncel (ÖZEL)- Geçtiğimiz sene Eylül ayında Kars Valiliği tarafından yaptırılan Bisiklet Parkuru içerisinde bulunan “KARS” yazısının dört bir yanı çamurdan geçilmiyor.
Kars Valiliği tarafından İl Özel İdaresi aracılığı ile Kars Kalesi eteklerinde boş olan alanda yaptırılan Bisiklet Parkuru geçtiğimiz yıl tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmasının ardından yerli yabancı turistlerin akınına uğrayarak KARS yazısıyla fotoğraf çektiriliyor. KARS yazsının yanına gidip özçekim yapmak isteyen vatandaşlar ise adeta yazının yanındaki çamura bata bata giderek fotoğraf çekilmek zorunda kalıyorlar. Eski Kars Valisi Rahmi Doğan’ın girişimleriyle yaptırılan bisiklet parkuru içerisindeki Kars yazsının etrafına doğal bazalt taşı yapılması yönündeki talimat ise Vali Rahmi Doğan’ın Hatay Valiliği’ne atanmasıyla birlikte unutulup gitti. Çamura bata bata yazının yanına giderek fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşlar ise bu duruma tepki gösterdiler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kolpacino 01 Ocak 1970 02:00

    Kars malesef Belediye olmadan hizmet bekliyor. Belediye başkanının hiç mi yüzü kızarmıyor. şehir içi berbat halde. yazik günah.. bu ınsanlar hizmet bekliyor. bu insanlar güzel bir yaşam bekliyor. Ama Kars Belediyesi bu durumu engelliyor. cok şükür ki yakında seçim varda kurtuluruz.. insallah gelen yeni başkan layıkıyla görev yapar

  • KARS3636 01 Ocak 1970 02:00

    KARS ÇAMURA GÖMÜLMÜŞ DESEM İNANMAYACAKSINIZ