SAĞLıK Haber Girişi : 27 Haziran 2017 12:57

Kars Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde Vatandaşların Doktor Çilesi

Kars Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde Vatandaşların Doktor Çilesi
Kars Harakani Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne gelen hastaları, Acil Servis'te görevli tek doktor olmasından dolayı oluşan kuyruk adeta isyan ettirdi.
Kars Güncel- (Kars Güncel Özel/ Okuyucu Haberi) Kars Harakani Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde, Ramazan Bayramı'nın 2'inci gününde yoğunluk yaşandı. Yaşanan yoğunluğa Acil Servis'te görevli doktor sayısının ise sadece 1 kişi olması tedavi olmak için gelen hastaları adeta çileden çıkarttı.
Kars Güncel Haber Merkezimize okuyucularımızdan gelen yoğun şikayet mesajlarında özellikle Kars Harakani Devlet Hastanesi'nin işlem yaptığını belirterek, burada da görevli doktor yetersizliği var. Bayram günü Acil Servis'e gelen onlarca hastaya sadece bir doktorun baktığını ve bu yüzden kuyruklar oluştuğu" bildirildi. 

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Hastalar genellikle karın ağrısı, mide bulantısı, baş dönmesi, tansiyon şikayetleriyle doktora başvurdu. Uzun kuyrukların oluştuğu acilde yoğunluk daha çok muayene, triaj, monitörlü gözlem ve çocuk muayene bölümlerinde yaşandı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    hastane güvenlik personelleri kadınlara neler yapıyor