KARS Haber Girişi : 21 Nisan 2018 00:22

Kars Digor Karayolu Kar Yağışı Dolayısıyla Ulaşıma Kapandı

Kars Digor Karayolu Kar Yağışı Dolayısıyla Ulaşıma Kapandı
Kars'ta gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini arttırması ile Kars Digor Karayolunu ulaşıma kapattı. Kar yağışı dolayısıyla araçlar yollarda kalırken, ekipler karla mücadele çalışmasına başladı.
Kars Güncel-Kars'ta gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini arttırması ile Kars Digor Karayolunu ulaşıma kapattı. Kar yağışı dolayısıyla araçlar yollarda kalırken, ekipler karla mücadele çalışmasına başladı.
Kars'ta hava sıcaklığının gece saatlerinde sıfırın altında iki dereceye kadar düşmesi beraberinde kar yağışını getirdi. Kars Digor Karayolu kar yağışı dolayısıyla ulaşıma kapandı. Karayolu üzerinde bulunan 2286 rakımlı Hanlar Geçidi  mevkisinde yol üzerinde bir çok tır ve kamyon kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı.
Öte yandan nisan ayında yoğun bir şekilde kar yağışı ile karşılaşan vatandaşlar cep telefonları ile anları ölümsüzleştirdi.
Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü karla mücadele ekipleri kapanan karayolunu araç trafiğine açmak için çalışmalara başladı.
Haberin Videosu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.