GÜNDEM Haber Girişi : 09 Mart 2019 22:07

Kars DSİ'den Kadınlar Günü Programı

Kars DSİ'den Kadınlar Günü Programı
Kars DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle personellerine gül vererek Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Kars Güncel- Kars DSİ 24 Bölge Müdürü Mahmut Dündar yaptığı açıklamada; "Peygamberimiz Hazreti Muhammed (SAV) ‘in; "Cennet anaların ayakları altındadır" buyruğuna uygun olarak hareket ederek kadınlarımızı hakkettikleri şekilde baş tacı etmemiz, onları birer anne, hayat arkadaşı, kardeş olarak empati yaparak davranışlarımıza dikkat etmemiz lazım. İnsan onuruna yakışmayan üzücü tutum, davranış ve olaylara izin vermememiz ve karşı durmamız gerekir. Müminler için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, kadınlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi, hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış, hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. Yaşam alanının her kademesinde önemli görevler ifa eden fedakâr ve cefakâr kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyor, vefat etmiş olanlarına Allah’tan rahmet diliyorum." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.