KARS Haber Girişi : 13 Ocak 2019 12:11

Kars Eğitim Bir-Sen Yönetimi Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Kars Eğitim Bir-Sen Yönetimi Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Eğitim Bir-Sen Kars Şube Başkanı Mahmut Kaan İlgar ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Karsta görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.
Kars Güncel- Kars'ta bir işletmede gerçekleşen toplantıda  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü sendika adına tebrik ederek başarılı çalışmaları dileyen Şube Başkanı Mahmut Kaan İlgar; Öncelikle bu davetimize icabet ederek bizimle beraber olduğunuz için teşekkür ederim."dedi.

Eğitim Bir-Sen Kars Şube Başkanı Mahmut Kaan İlgar, daha sonra devam ettiği açıklamasında; " Eğitim Bir-Sen Kars Şubesi olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle şehrimizde faaliyet yürüten basın mensuplarımızı bir araya getirmek maksadıyla bu organizasyonu yaptık. Sizlere bu davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Biz bu vesile ile sizinle bir araya gelmeyi amaçladık. Geçtiğimi kasım ayında  bir kongre gerçekleştirdik. Bu kongre sonucunda yeni oluşan bir yönetim kurulumuz oldu, bu vesile ile yeni yönetim kurulumuzu da tanıtmak istedik. Bizim maksadımız şehrimizin eğitim durumu ve eğitim camiası ile sendika ve saha bilgilerini hakkında görüşeceğiz. Tekrar sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sendikamız adına kutluyorum."dedi.

Kars Eğitim Bir-Sen’in Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;

Başkan Mahmut Kaan İlgar

Başkan Vekili Suat Çalış

Teşkilatlanma Başkanı Kadir İnan Bilgir

Eğitim Sosyal İşler Başkanı Fahrettin Yaşar Turan

Basın ve İletişim Başkanı Hikmet Gözaçan

Mali İşler Başkanı Sertan Sefertaş

Mevzuat ve Toplu Sözleşme Başkanı Ahmet Altun

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kars 01 Ocak 1970 02:00

    Bu nasıl haber metni doğru düzgün bir cümle yok, yayınlamadan bir okuyun size zahmet.