ASAYİŞ Haber Girişi : 29 Haziran 2019 21:21

Kars Emniyetinden Kaçak Göçmen Uygulaması

Kars Emniyetinden Kaçak Göçmen Uygulaması
Kars polisi kent genelinde "Narkotik Suçlar ve Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması" yaptı.
Kars Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "28/05/2019 günü Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen " Narkotik Suçlar ve Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması " Kars Emniyet Müdürlüğümüzce merkez ve ilçelerimizde 58 ekip ve 171 personelin katılımı ile gerçekleştirilmiş olup, yapılan uygulama sonucunda; 
-60 Umuma açık eğlence mekânı,
-6 İnternet Cafe&Oyun Salonu,
-16 Park ve bahçe,
-3 cadde, 2 mahalle ve 21 sokak,
-3 Otogar,
-16 iş yeri,
-5 Uygulama noktası ve 
-11 Metruk binada yapılan uygulamada;
•1530 Şahıs ve 120 araç kontrol edilmiş, 
•Yoklama kaçağı olarak aranan 2 şahıs Askerlik şubesine teslim edilmiştir.
            Narkotik Suçlarla ilgili 4 adreste arama yapılmış, herhangi bir suç veya suç unsuruna rastlanılmamıştır.
Uygulamada 56 Düzensiz göçmen yakalanarak gerekli işlemlerinin yapılabilmesi için muhafaza altına alınmış olup, göçmenlerin üst aramalarında toplamda 15.000 ₺ para ele geçirilmiştir. Düzensiz göçmenlere yönelik yakalama yapıldığı esnada kaçmak için yüksekten atlayan Afgan uyruklu (1) şahsın ayağı kırılmış, hastaneye kaldırılarak tedavisi yapılmıştır.
Kars Emniyet Müdürlüğü olarak toplumumuzun suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kesintisiz olarak devam edecektir." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Osman karayel 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın valimizden şehirdeki gazinoların kapatılmasını rica ediyoruz her türlü uyuşturucu kaçakcılık gazinolarda dönüyor gazinolar var olduğu sürece bu şehir pislikten temizlenemez