KARS Haber Girişi : 20 Ekim 2016 11:43

Kars Erzurum Karayolu Sise Teslim Oldu

Kars Erzurum Karayolu Sise Teslim Oldu
Kars'ta hava sıcaklığındaki ani düşüşle birlikte meydan gelen kar yağışı yerini sabah saatlerinde sise bıraktı. Kars Erzurum Karayolu Sarıkamış yakınlarında yoğun sis sürücülerin görüş mesafesini düşürdü.
Kars Güncel- Kars, sabah saatlerinden itibaren yoğun sise teslim oldu. Kars Erzurum Karayolu Sarıkamış yakınlarında hava sıcaklığındaki düşüşle meydana gelen sis'te dolayı görüş mesafesinin karayolunda yer yer 5 metreye kadar düştü

Sarıkamış Karakurt Horasan Karayolu'nda sis ve kar yağışı etkili oluyor
Öte yandan kar yağışının devam ettiği Sarıkamış-Karakurt-Horasan Karayolu'nda etkili olan sis ve kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Karakurt Horasan arasında kar yağışı nedeniyle görüş mesafesi zaman zaman 5 metreye kadar düşerken, bölgede uygulama yapan trafik ekipleri de sürücüleri uyardı. Sarıkamış'ta kar yağışının hafta sonuna kadar aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

Kars'ta hava Durumu Raporu
Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölgemiz genelinde havanın parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren az bulutlu açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan il genelinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Gündüz beklenen maksimum sıcaklıklar ile gece beklenen minimum sıcaklıklarda Erzincan il genelinde mevsim normalleri civarında, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan il genelinde ise mevsim normallerinin 3 ila 4 derece altında seyretmesi bekleniyor.

KARS
İlçeBeklenen HavaEn Düşük
(°C)
En Yüksek
(°C)
KarsParçalı bulutlu8
AkyakaParçalı bulutlu9
ArpaçayParçalı bulutlu7
DigorParçalı bulutlu7
KağızmanParçalı bulutlu12
SarıkamışParçalı bulutlu7
SelimParçalı bulutlu8
SusuzParçalı bulutlu8

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.