SİYASET Haber Girişi : 30 Ocak 2020 20:40

Kars Eski Milletvekili Mehmet Uçum'dan Açıklama

Kars Eski Milletvekili Mehmet Uçum'dan Açıklama
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun "Birden fazla maaş alan AK Partileler" iddia listesinde ismi yer alan Kars eski Milletvekili Mehmet Uçum konuyla ilgili açıklama yaptı.
Kars Güncel- ODA Tv'nin haberiyle Türkiye gündeminde yer bulan o iddialara Kars eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Mehmet Uçum açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir kişinin istediği kişiyi istediği makama atadığı tek adam rejiminde devletin aile şirketine dönüştüğünü belirterek “Kurumlar liyakatsiz kişiler tarafından yönetiliyor ve bu kötü yönetim ülkeye zarar veriyor” ifadelerine yer verilirken haberde iddiaya göre  CHP’nin çalışmasına göre, birden fazla maaş alan Cumhurbaşkanlığı bürokratları, Cumhurbaşkanlığı başdanışmanları ve Cumhurbaşkanlığı kurul üyeleri sıralandı. 

Listede Cumhurbaşkanı başdanışmanı maaşı da alan eski milletvekilleri  listesinde Kars eski Milletvekili Mehmet Uçum'unda ismi geçince habere Uçum'dan açıklama geldi.

AK Parti 25. Dönem Kars Milletvekili, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Mehmet Uçum iddialar hakkında sosyal medya hesabı twitter üzerinden,"Birden fazla maaş aldığım iddiası yalandır. Bir başdanışmanlık maaşı alıyorum. Onun dışında ne eski milletvekili ne de Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi ve Başkanvekili olduğum için ilave bir gelir,maaş ve ödenek almıyorum. Yalan siyasetiyle bir yere varamazsınız." açıklamasında bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.