KARS Haber Girişi : 20 Nisan 2018 20:15

Kars Gençlik Merkezi'ne İlk Kepçe Vuruldu

Kars Gençlik Merkezi'ne İlk Kepçe Vuruldu
Bakan Ahmet Arslan'ın Talimatı ile PTT Kars'a 10 Milyon TL'ye yapılacak olan Gençlik Merkezi için ilk kepçe vuruldu. Kars Valisi Rahmi Doğan çalışmaları yerinde inceledi.
Kars Güncel- Kars Valisi Rahmi Doğan, geçtiğimiz günlerde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından ilimize yapılacağı açıklanan Gençlik Merkezi için, merkezin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğince merkezin yapılacağı alanda bulunan metruk binaların yıkım çalışmalarını inceleyen Vali Doğan, çalışmalara hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf İzci’den bilgi aldı.

Bakan Arslan'ın Talimatı ile PTT Kars'a 10 Milyon TL'lik Gençlik Merkezi Yapacak
Vali Rahmi Doğan Kars İl Koordinasyon Kurulu 2018 yılının ikinci dönem toplantısında yaptığı açıklamada, "Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın talimatları ile PTT tarafından, İl Emniyet Müdürlüğü yanında atıl vaziyette bulunan ve öncesinde Orman İşletme Müdürlüğü (Eski MİT Binası) olarak kullanılan binanın yıkılarak Kars için Gençlik Merkezi yapılacak" ifadelerini kullanmıştı. 
Doğan, Bakanımız Ahmet Arslan'ın şehrimize önemli hizmetlerin getirilmesi noktasında PTT tarafından buraya 3 katlı Bölümden oluşan içerisinde sinema, fast food gibi sosyal donatıları olan Gençlik Merkezi'ni Kars halkının hizmetine sunulacağını ifade ederek bu hizmet için 5 Milyon TL'lik ödeneğin olduğunu buna ilaveten 5 Milyon TL'lik bir ödeneğin yine gelerek toplam 10 Milyon TL tutarındaki bu hizmetin bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.