KARS Haber Girişi : 15 Ekim 2017 12:07

Kars Geriye mi Gidiyor, İleriye mi ?

Kars Geriye mi Gidiyor, İleriye mi ?
Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta 1996 yılına ait Kars fotoğrafı ile "1996 Kars, Geriye mi gitmişiz? İleriye mi anlamadım" yapılan paylaşım dikkat çekti.
Kars Güncel-Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta 1996 yılına ait Kars Kazımpaşa Cadesine ait fotoğraf karesi ile "1996 Kars, Geriye mi gitmişiz? İleriye mi anlamadım" yapılan paylaşım dikkat çekti.
Paylaşım yapılan 1996 yılına ait Kars fotoğrafını sizlere sunarak soruyoruz Kars ileriye mi gitti, geriye mi ?


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kars sevdalısı 01 Ocak 1970 02:00

    görür görmez istanbul bağcılar yürüyüş yolu zannettim ama şükurler olsun bu şehrin insanıyız geçmişimizi bileniz. ama kişilerin menfaat ve daha çok maddiyat kazanma dertleri olduğu için canım şehrin maneviyatını görmezden gelip tarihini geçmişini unutup insanını unutup hep bana rebbena diyen insanlarız oldukça koşu bandında yürüyen bir şehir gibi olmuşdur . yürüyorsun koşuyorsun ama aynı yerde duruyoyorsun aksine var olan güzellikleride yok edip yerine cezbedici yapılar projeler koyamaz oluyoruz. boyle bir trafiye kapalı temiz bir yürüyüş yoluna hassret kaldık türkiyenın ili ilçesi çoğu yerini gezdim ve her yerde var agrının köydiye hitap edilen ama şirin bir il gibi duran TAHİR beldesinde bile var. allah başımızdan eksik etmesin bu şehre sahip cıkan elinden geldiğinin fazlasınını yapmaya çalışan sayın valimiz RAHMİ DOĞAN var da birşeyler yapılıyor ama kars halkıda kıymet bilsin yakıp yıkıp kırmasın korusun kollasın kolay yapılan şeyler değil bunlar... yazacak o kadar çok sey varki yazdıkca üzülür oluyor insan...