KARS Haber Girişi : 09 Ekim 2017 18:25

Kars Halkından Bakan Arslan'a Teşekkür

Kars Halkından Bakan Arslan'a Teşekkür
Kars'ta Faikbey Caddesinin sıcak asfalt ve kaldırım çalışması tamamlanarak, hizmete açılacak olan cadde için Karslı vatandaşlar Bakan Ahmet Arslan'a teşekkür etti.
Kars Güncel- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'n talimatları ile Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü tarafından Kızılay Hamamı önünden Kars İl Emniyet Müdürlüğü önündeki kavşağa kadar eski asfalt ve kaldırımları sökülerek tamamen yeniden modern bir şekilde yapılması Karslı vatandaşlarca memnuniyetle karşılandı.
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Faikbey Caddesi üzerinde alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanarak Karslı vatandaşların hak ettiği bu hizmet için başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey'e, Kars Valisi Rahmi Doğan'a ve en güzel şekilde Kars halkının hizmetine sunulması için çaba sarf eden yönetici ve çalışanlara teşekkür etti.
Bugün araç trafiğine kapalı olan Faikbey Caddesi üzerinde gezen vatandaşlar ise; " İşte Olay Budur, Kars bunu istiyor, Karslı vatandaşların yıllardır özlemini duyduğu hizmet bu, sağolun sayın bakanım "İyiki Varsınız" diyerek, şehir genelinde bulunan tüm yolların da bu şekilde sağlıklı ve uzun ömürlü asfalt olmasını istediler.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KARS I DÜŞÜNEN ADAM 01 Ocak 1970 02:00

    Karsın simgelerinden biri olan parke taşlı yolları kuruyamayan eski eserleri yıkıp yerine yeni bina yapımına izin veren belediye karsa sıcak asfalt dökerek memleketi açık buz pistine çevirecek o asfal bir yaz görsün ondan sonraki kış seyret yaya ve trafik kazalarını açık hava müzesi gibi şehir bildiğn beton yığınına döndü yazık

  • Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Hele gelin o yollara bir daha bakın Allah rızası için belediyeye laf ettiniz KOSKOCA(!) Karayollarının attığı asfalta bakın..

  • vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    karabağ otelin önü kum oldu asvalt dağılıyor biri bakanımıza desin

  • kars 01 Ocak 1970 02:00

    ulaştırma bakanı olunca yollar yapılıyor.bide karstan sağlık bakanı olsaydı. karsta hastanelerin durumu içler acısı , erzuruma gitmekten kurtulurduk.hele kısın daha da zor

  • Yusuf 01 Ocak 1970 02:00

    Keşke tüm yollar böyle olsa ama nerde sadece göz boyama kaldı ki bizim doğru dürüst yolumuz yok çocuklarımız çamurun içinde kalmış faikbey caddesinde asfalt zaten vardım önemli olan yapılanı yıkmak değil olmayanı yapmak