KARS Haber Girişi : 25 Eylül 2018 15:26

Kars Harakani Havalimanında ki Yangın Tatbikatında Basın Mensuplarına Müdahale

Kars Harakani Havalimanında ki Yangın Tatbikatında Basın Mensuplarına Müdahale
Kars Harakani Havalimanı Müdürlüğü'nde bugün gerçekleştirilen yangın tatbikatında polis ekipleri ve özel güvenlik görevlilerinin müdahalesi gölge düşürdü.
Kars Güncel- KARS HARAKANİ HAVALİMANI TATBİKATTAKİ YANGINI DURDURACAĞINA GAZETECİLERİ DURDURDU!
Kars Harakani Havalimanı Müdürlüğü'nde bugün gerçekleştirilen yangın tatbikatında polis ekiplerinin ve havalimanı güvenlik görevlilerinin gazetecilerin tatbikattaki yangını çekmesine engel olmasına ise anlam verilemedi.
Kars Harakani Havalimanı Müdürlüğü tarafından olası acil durumlara müdahale, acil durumlarda yapılması gereken uygulamalar hakkında düzenlenen yangın ve acil durum tatbikatına davet edilen basın mensuplarına Kars Harakani Havalimanında görevli polis ekipleri ve güvenlik görevlileri tarafından müdahalede bulundu.
Havalimanı Müdürlüğü tarafından tatbikat için havalimanına davet edilen basın mensupları tatbikat alanına gittiklerinde görevli polis memurları tarafından sizi buraya alamıyoruz, bize bilgi verilmedi" şeklinde uyarıda bulunulması üzerine basın mensupları Havalimanı Müdürlüğü tarafından davet edildiklerini durumu üstlerine sorarak bilgi almaları yönünde uyarıda bulunsalar da görevlilerin vurdumduymaz tavırlarına anlam vermediler. Tatbikatı çekmek için alana gelen gazeteciler ise durum karşında çekim yapmadan ayrılmak zorunda kaldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.