SAĞLıK Haber Girişi : 20 Aralık 2017 12:48

Kars İHH Zararlı Alışkanlıklara Hayır Semineri Düzenleyecek

Kars İHH Zararlı Alışkanlıklara Hayır Semineri Düzenleyecek
Kars İHH İnsani Yardım Derneği "Sağlıklı Bir Gelecek İçin Zararlı Alışkanlıklara Hayır Semineri" düzenleyecek.
Kars Güncel-Kars İHH İnsani Yardım Derneği olarak Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında açtığımız "Kars Akademi ve Gençlik Merkezi"mizde gençlerimizin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda "HER HAFTA BİR ETKİNLİK" sloganıyla çıktığımız bu yolda geçen haftaki etkinliğimiz "Kitap Tahlili" gençlerimizin kitap okuması ve kitap tahlili yapabilmesi hususunda etkili olmuş çalışmamız başarılı geçmiştir.

Özellikle ergenlik döneminde, sadece arkadaşlarına uyum göstermek için, "hayır" diyemediği için zararlı alışkanlıklara yönelen, aslında içinden gelmediği gibi davranan pek çok çocuk görmekteyiz. Uyumlu olabilmek çoğu zaman iyidir, sağlıklı bir davranıştır, fakat kendi doğrularına aykırı bir durum olduğunda da "hayır" diyebilmek gerekir. Bu nedenle Kars Akademi ve Gençlik Merkezinde bu haftaki etkinliğimiz "Sağlıklı Bir Gelecek İçin Zararlı Alışkanlıklara Hayır Semineri"dir.

Dünya geliştikçe teknolojide beraberinde hızla gelişiyor. Ama maalesef bazen örf, adet ve törelerimizi unutuyoruz. Devletimizin verdiği desteklerle vatandaşlarımızı, gençliğimizi spor ve eğitime yönlendirmemiz gerekiyor. Sağlıklı Bir Gelecek İçin Zararlı Alışkanlıklara Hayır Semineri ile amacımız ülke gençliğini tehdit eder boyutlara ulaşan her türlü zararlı alışkanlıklardan, ilimiz gençliğini uzak tutmak ve onlara sağlıklı bir yaşamın kapılarını açmaktır.

Gençlerimizin Sağlıklı bir gelecek konusunda bilinçlendirilmesine katkı sağlayacak olan bu seminerin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Kafkas Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Nihal BOSTANCI DAŞTAN ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım. 

21.12.2017 perşembe günü saat 15:30 da Kars Akademi ve Gençlik Merkezinde gerçekleştireceğimiz "Sağlıklı Bir Gelecek İçin Zararlı Alışkanlıklara Hayır Semineri" etkinliğimize katılım için Merkezimize gelebilirsiniz. Yaptığımız ve yapacağımız tüm etkinlikler ücretsiz olup tüm gençlerimiz davetlidir.       

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.