YAŞAM Haber Girişi : 29 Ocak 2019 13:20

Kars İl Emniyet Müdürü Yaşlı Kadına Yardım Eden O Polisi Unutmadı

Kars İl Emniyet Müdürü Yaşlı Kadına Yardım Eden O Polisi Unutmadı
Kars Güncel'e okuyucuları tarafından ulaştırılan ve Kars'ta havalimanında görevli polisin yaşlı kadına yardım ettiği o görüntülere Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik duyarsız kalmayarak personeli ödüllendirdi.
Kars Güncel- Kars'ta görevli  polis memurunun örnek davranışı İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik tarafından ödüllendirildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nün twitter hesabından yapılan paylaşımda; "İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ümit BİTİRİK yerlerin kar ve buz olmasından dolayı yürümekte güçlük çeken yaşlı kadını fark edip, koluna girerek örnek bir davranış sergileyen meslektaşını ödüllendirdi." denildi.

2019 yılı Ocak ayında gerçekleşen olaya ilişkin haberimiz ise şu şekilde idi; 

Kars'ta Polisten Örnek Davranış

Kars'ta görevli polis hava limanına seyahat için gelen yaşlı kadına yardım etti. O anlar ise vatandaşlar tarafından görüntülendi.
Kars Güncel- Kars'ta sabah vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntüler sosyal medyada beğeni topladı.
Kars Harakani Havalimanı'na seyahat etmek için gelen yaşlı kadın yerlerin kar ve buz olmasından dolayı yürümekte güçlük çekti. Havalimanında görevli polis memuru ise yaşlı kadının zor durumda kaldığını fark edince yardımına koştu. Yaşlı kadının kolundan tutarak zarar görmeden yürümesini sağlayan polis yaşlı kadını havalimanına kadar götürerek örnek bir davranış sergiledi. Bu anlar ise havalimanında bulunan vatandaşlar tarafından kaydedilerek sosyal medyada yayınlandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.