ASAYİŞ Haber Girişi : 02 Aralık 2019 11:26

Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve Ekibinden Büyük Başarı

Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve Ekibinden Büyük Başarı
Kars'ta İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Yavuz Sağdıç göreve başladığı tarihten bugüne kadar büyük başarılara imza attı.
Kars Güncel- Karsın yeni İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'ın 30 Eylül 2019 tarihinde göreve başladığı ilk gün yaptığımız haberde; "Zalime Yavuz, Mazluma Yunus Olmaya" geldi başlığını siz değerli okuyucularımıza aktarmıştık.


Kars'ta son bir hafta içerisinde polis ekipleri tarafından başarılı bir şekilde yapılan terör, uyuşturucu ve fuhuş operasyonları Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve ekibinin Huzurlu ve Güvenli bir Kars için kolları sıvadığının ve asıl filmin fragmanının olduğunu gösteriyor.

Kars Sokaklarında Uyuşturucuya Yer Yok;
Kars'ta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yapılan çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.
Narkotik Şube ekipleri tarafından en son 21 Kasım 2019'da yapılan operasyonda narkotik köpeği ODİN'in de destekleri ile 166 gr uyuşturucu madde ele geçirildi.

Öyle ki Narkotik Şube ekiplerinin 21-25 Kasım'da yaptığı operasyonlarda 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kars'ta Terör Operasyonları Devam Ediyor;
TEM Şube Müdürlüğü görevlileri PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında;

PKK Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma ve Terör Örgütü Propagandası Yapmak Suçlarını yapan şahıslara Kars Merkezli Kağızman ve Digor ilçeleri ile İstanbul ilinde yapılan eş zamanlı operasyonda 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda 3 tabanca, 2 av tüfeği ve dijital materyaller ele geçirildi.

Kars Ahlak Şube Ekipleri "Son Durak Fuhuş Operasyonunda 41 Gözaltı" 
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri tarafından 3 aylık yapılan teknik ve fiziki takip sonrasında düğmeye basıldı. Yabancı uyruklu bayan şahısları yurt dışından getirterek fuhuş yaptırdıkları tespit edilen 4 farklı eğlence mekânı ve bunlara bağlı otellere eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda aralarında fuhuş yaptıkları tespit edilen 41 şahıs gözaltına alındı.

Kars'ta Metruk Binalar Güvenlik İçin Asayiş Kontrolünde
İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'ın talimatı ile geçtiğimiz günlerde kent merkezinde eş zamanlı olarak narkotik, asayiş, çevik kuvvet, özel harekat polislerinden oluşan 50 ekip ve 200 personel ile narkotik köpeğininde katıldığı denetimler gerçekleştiriliyor.

Yunus Polisleri ve Şok Uygulamalar Devam Ediyor
Kars'ta kurulan Motosikletli Polis Timleri (Yunus Polisi) ve Asayiş Şube ekipleri tarafından özellikle  metruk binalar, park ve bahçeler, halkın yoğun olduğu bölgeler il giriş uygulama noktası ile madde ve alkol kullanımın yoğun olduğu noktalarda çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Andrei 01 Ocak 1970 02:00

    Varolsun Yavuz baba