SAĞLıK Haber Girişi : 04 Eylül 2018 23:32

Kars İl Sağlık Müdürlüğü'ne 6 Personel Alınacak

Kars İl Sağlık Müdürlüğü'ne 6 Personel Alınacak
Kars İl Sağlık Müdürlüğü'ne ısıtma ve sıhhi tesisatçı ile inşaat boyacısı kadrolarında 6 personel alımı gerçekleştirilecek

Kars Güncel- Kars İl Sağlık Müdürlüğü'ne ısıtma ve sıhhi tesisatçı ile inşaat boyacısı kadrolarında 6 personel alımı gerçekleştirilecek 

Sağlık Bakanlığı bünyesini güçlendirmek ve istihdamı sağlamak için en az ilkokul mezunu olmak üzere 5 bin 298 kişiyi personel olarak alacak.

Devlet Personel Daire Başkanlığı'ndan yapılan duyuruda; "Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında İş-Kur üzerinden kura usulü ile en az ilköğretim düzeyinde 3.591 sürekli işçi, 431 engelli işçi ve 1.276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 5.298 sürekli işçi alınacaktır.

Sürekli işçi kadroları ve başvuru şartları İş-Kur internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Şartları uyan adaylar, başvurularını 04 – 13 Eylül 2018 tarihleri arasında İş–Kur  İl Müdürlüğüne - Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir." denildi.
Kars İl Sağlık Müdürlüğü'ne en az ilköğretim mezunu ısıtma ve sıhhi tesisatçı 2 , inşaat boyacısı kadrosuna ise 4 kadroya eski hükümlü statüsünde personel alımı gerçekleştirilecek.
Detaylı bilgilere linkten ulaşabilirsiniz;
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.