SİYASET Haber Girişi : 18 Eylül 2018 21:42

Kars İYİ Parti'de İstifa Depremi Sürüyor! Murat Erben ve Teşkilatı İstifa Etti

Kars İYİ Parti'de İstifa Depremi Sürüyor! Murat Erben ve Teşkilatı İstifa Etti
İYİ Parti Gençlik Kolları Kars Kurucu İl Başkanı Murat Erben ve Gençlik Kolları İlçe Teşkilatları’ da İstifa Etti !!
Kars Güncel- Geçtiğimiz günlerde Kars İl Başkanı Settar Kaya ve İl Yönetimi istifa etmiş ; bir kaç gün önce de genel merkez tarafından yeni il başkanı olarak partinin başına Yüksel Akbaba atanmıştı . Bu hadiselerin üzerine zehir zemberek açıklamalarda bulunan, Eski İl Başkanı Settar Kaya ile sürekli sorun yaşadığı bilinen Gençlik Kolları İl Başkanı da bugün itibari ile İlçe Gençlik Kolları Teşkilatları ile birlikte istifa etmiştir . Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erben sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu.
Kamuoyuna Duyurulur şeklinde başlayan açıklamada; "Yürütmekte olduğum ; İYİ Parti Gençlik Kolları Kars Kurucu İl Başkanlığı görevimden aşağıda belirttiğim gerekçeler üzere bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım . Genel merkeze aleyhimde hiçbir ispatı bulunmayan çirkin iftiralar ve şikayetlerde bulunan, arkamdan dedikodu yapacak kadar alçaklaşan, başarısızlığı tescillenmiş, siyaset arenasında her defasında mağlubiyet yaşayan , yaşadığı mağlubiyetlerden yüzü dahi kızarmayan, fitne tohumu ekip, etnik ırkçılık yapan zatlar, bu tavrınızı kınıyor, sizi utanmaya davet ediyorum .. Geçtiğimiz 24 Haziran seçimlerinde etnik zümrecilik yapan, milletvekili listesi oluşturulurken pazarlıklı olarak isimler yazan ve sonra bu pazarlığını iki zümre arasında “danışıklı dövüş” haddine getirip başarısız olan, şimdide kendi diktasını oluşturarak belediye başkanlığına aday olan, eleştiriye kapalı kişiler,(!) ile , mensubiyetinde bulunduğum , her defasında gurur duyduğum etnik zümremi hiçe sayarak, parti içerisinde bizlere söz hakkı tanımayan kişiler ile yol arkadaşlığı yapmak, şahsıma, onuruma, etnik zümreme hakaret olarak görmüş, bu minvalde İlçe Teşkilatlarımla Birlikte Görevimden İstifa etmiş bulunuyorum. Siyasi oluşumlar birliktelik ifadesi, fikir alışverişi ve özverili çalışma ile başarıya ulaşabilirler. Merkez parti olma yolunda kurulmuş bir siyasi partinin Kars İl Başkanlığında bu tür etnik ayrımcılıklar yapılması şahsımı üzmüştür. Lakin belirttiğim üzere dayatmalar yapan, adam kayıran, istişareniz iş yapan, mağlubiyete alışmış kişiler ile yol yürünmez, ego’sunu tatmin etmek üzere diğer insanların fikirlerini önemsemeyen kişilerle yürümek başarısızlığı kaçınılmaz kılmaktadır. Ben hayatının her döneminde siyaseten başarılı olmuş, neyi hedefledi isem başarabilmiş biri olarak diyorum ki ; belkide abiyane bir tabir olacak “tak sepeti koluna herkes kendi yoluna..koltuk sizin olsun, Halaskar Zabitanlığına soyunacağınıza gidin torun sevin. Bırakın bu yaşlı siyasetini gençlerin önünü açın..”ifadeleri ie son buldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Murat Esmeray 01 Ocak 1970 02:00

    Terekeme adına sahte yorumlar yapanlar bırakın terekemeleri alet etmeyi.Terbiyesizliğin gereği yok.Yorumları yazan tek bir adam.Sizin gibi soytarılarmı terekemeyi yönlendirecek.İnadınıza oyumu iyi partiye vereceğim.

  • terekeme 01 Ocak 1970 02:00

    Bir terekeme bile settara oy vermesin

  • Topcu Tuncer 01 Ocak 1970 02:00

    Bende Karsda olup bitenleri yakından izliyorum;Ne yazıkki yeni doğmuş bir bebeği hep beraber büyümesine yardım etmek varken,ölmesi için ne gerekiyorsa onu yapıyorsunuz/lütfen yapmayın...!

  • Karslı 01 Ocak 1970 02:00

    İyi partide settar kaya ve Yüksel akbabadan başka kimse yok mu acaba. Biri milletvekili adayı olur diğeri il başkanı sonra biri belediye başkanlığına aday olunca diğerini il başkanı yapıyor. Bu parti sadece bu iki şahıs ve bunların etnik mensup olduğu etnik guruplardan mı ibaret bi sormak lazım. Adı geçen ve başarısızlıkları tescil edilmiş bu iki kişi terekemeler gibi bu şehirde oy potansiyeli olan bir etnik yapıyı küstürerek sadece kişisel çıkarları doğrultusunda hareket edip nasıl seçim kazanacaklar?

  • Alp Özler 01 Ocak 1970 02:00

    bu başkanın kendisi terekeme değil mi?gençlik başkanı yapmışlar,daha ne istiyormuş.Genel başkan olmak mı?

  • Iırçılık doğru değil 01 Ocak 1970 02:00

    Bu memlekette ırkçı iki millet var onu da söylemeye gerek yok herkes biliyor orada kimsesinin babasının yeri değil kendini üstün gören ırk yine ortaya çıktı ve diğer etnik yapıyı Yok saydı doğru değil Kars’ta yaşayan ilk Türklerde ayrıca karapapaklardır karsın kurtuluş mücadelesinide karapaklar vermiştir kimse ondan öyle kendini üstün görmesin

  • Cenk akbaba 01 Ocak 1970 02:00

    İYİ Partinin içerisinde herkangi bir etnik kökeni hiçe sayma zümrecilik yapma ötekileştirme ve dışlama yapılmıyor

  • Karslı 01 Ocak 1970 02:00

    Başkan senin her zaman arkandayız..

  • #KARAPAPAK #TEREKEME 01 Ocak 1970 02:00

    Madem öyle şimdi gorelim er mı yaman bey mi yaman ,karapapaklar gereken dersi vereceklerdir

  • Terekeme 01 Ocak 1970 02:00

    Yerel seçimlerde herkes ağzının payı alacaktır Başkan kararını destekliyoruz

  • Kars’ın değerleri 01 Ocak 1970 02:00

    Yenilen pehlivan güreşe doymazmış o misal reis senin gibi adamın daima yanındayız.

  • Karpat 01 Ocak 1970 02:00

    Terekeme milleti seçimde gerekeni yapacaktir başkan

  • Karapapak 01 Ocak 1970 02:00

    Zümremizi yok sayanı biz de yok sayarız . Terekemeler bu şehrin bir değeridir . Kimsenin yok saymaya gücü yetmez .