SİYASET Haber Girişi : 19 Mayıs 2018 22:41

Kars İYİ Parti'den 19 Mayıs'ta Meşaleli Yürüyüş

Kars İYİ Parti'den 19 Mayıs'ta Meşaleli Yürüyüş
İYİ Parti Kars İl Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramının yıldönümü münasebetiyle meşaleli gençlik yürüyüşü yaptı.
Kars Güncel- İYİ Parti Kars İl Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramının yıldönümü münasebetiyle meşaleli gençlik yürüyüşü yaptı.
İYİ Parti Kars İl Başkanlığı önünde bir araya gelen partililer ellerinde Türk Bayrakları ve parti bayrakları, meşaleler ile "Yaşa Mustafa Kemalpaşa" marşını okuyarak parti binası önünden şehir turu atarak önce Cumhuriyet Meydanı'na geldi.
Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  İYİ Parti Kars İl Başkanı Settar Kaya bir basın açıklaması yaparak 19 Mayıs'la başlanan mücadele ve zaferin anlamını belirtti. Daha sonra buradan ayrılan İYİ Parti üyeleri açtıkları dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteri ile yürüyerek Hükümet Konağı önüne gelip, meşaleli yürüyüş programını sonlandırdı.
Kars İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Meşaleli Yürüyüş programında çevre sakinleri apartmanlarının balkonlarından alkışlayarak, yoldan geçen araç sürücüleri ise korna çalarak destek verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.