ASAYİŞ Haber Girişi : 27 Haziran 2019 16:17

Kars Jandarmadan Sigara Kaçakçılarına Darbe

Kars Jandarmadan Sigara Kaçakçılarına Darbe
Kars'ta jandarma ekipleri 120 karton kaçak sigara ve piyasa değeri yaklaşık 25 Bin TL olan elektronik sigara için kullanılan maddeyi kargo aracında ele geçirdi.

Kars Güncel- Kars İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada; " Son zamanlarda sigara kaçakçılarının kaçak sigaraları, güvenli olması nedeniyle kargo şirketleri aracılığı ile naklettikleri bilgisinin alınması üzerine Kars İl Jandarma Komutanlığı KOM Şubesi ve Kağızman İlçe Jandarma ekiplerince adli makamlardan alınan arama kararına istinaden 26 Haziran 2019 günü Kağızman Akçay Köyü’nde yol kontrol araması icra edilmiştir. 

Yapılan kontrollerde; şüphe üzerine Iğdır-Erzurum istikametinde seyir halinde olan kargo aracında yapılan kontrolde; 5 şüpheliye ait 6 adet kolide bin 20 paket kaçak sigara ve toplam piyasa değeri 25 bin TL olan elektronik sigara cihazı için üretilen bin paket sigara ele geçirilmiştir.  Şüpheliler hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılık ile Mücadele Kanununun 3/18 Maddesi gereğince yasal işlem yapılmıştır." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.