EĞITIM Haber Girişi : 17 Ocak 2018 14:43

Kars Kalem Kitap Kahve Evi Yazar ve Okuyucuları Buluşturdu

Kars Kalem Kitap Kahve Evi Yazar ve Okuyucuları Buluşturdu
Kars'ta bulunan Kalem Kitap Kahve Evi yazar ve okuyucuları buluşturdu.
Kars Güncel- Kars'ta bulunan Kalem Kitap Kahve Evi yazar ve okuyucuları buluşturdu.
Kars Valiliği ve Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından düzenlenip Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın açılışını yaptığı Kalem Kitap Kahve Evi hizmete girdiği günden beri eğitim alanında Kars'ta şimdiye dek yapılamayan bir çok farkındalık projelerini hayata geçirmiş ve Kars halkı için bu çalışmaları devam ettiriyor.
Hizmete girdiği günden itibaren sanatsal ve eğitim alanında bir çok projeyi yürüten Kalem Kitap Kahve Evi'ne halk tarafında  gösterilen ilgi ise çalışmaların devam edeceğini şimdiden gösteriyor. Kalem Kitap Kahve Evi sorumlusu ve projelerin hayata geçirilmesini sağlayan Polye Dölemenci burada yazar okuyucu buluşması gerçekleştirilmesini sağladı.
Kars Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yazar Muhammed Rıdvan Sadıkoğlu tarafından Kars'ta  düzenlenen Öğrenci Yazar Buluşması etkinliği için Karsa gelen yazar Muhammed Rıdvan Sadıkoğlu'da sosyal medyada takip ederek hakkında bilgi sahibi olduğu Kalem Kitap Kahve Evi'ne ziyaret düzenleyerek burada okuyucuları ile bir araya geldi. Sohbet tarzında geçen programda katılımcılar Kalem Kitap Kahve Evi'nin Kars'ta açılarak böylesine güzel hizmetlere aracılık yapmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek görevlilere teşekkür ettiler.







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.