YAŞAM Haber Girişi : 22 Eylül 2017 21:37

Kars Karayolları'ndan Mihralibey Köprüsüne Bariyer Önlemi

Kars Karayolları'ndan Mihralibey Köprüsüne Bariyer Önlemi
Kars'ta Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü tarafından Mihralibey Köprüsü'nün gidiş ve dönüş istikametlerinde yayaların can güvenliği için bariyerli önlem alınıyor.
Kars Güncel- Kars'ta Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü tarafından Mihralibey Köprüsü'nün gidiş ve dönüş istikametlerinde yayaların can güvenliği için bariyerli önlem alınıyor.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın talimatları ile Mihralibey Köprüsünün şehir merkezi istikametinden bulvarlara kadar bitümlü sıcak asfalt çalışmasının yapılarak tamamlanması ve köprünün ikinci kısmının da ilave edilerek kullanıma açılmasının ardından yaya geçiş kaldırımları içinde düzenlemeler yapılmaya devam ediyor.
18. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından Mihralibey Köprüsünün gidiş ve geliş şeritlerinde bulunan yaya kaldırımlarına yayalar için bariyerlerin montajı yapılarak gerek trafik kazalarını minimize etmek gerekse yayaların can güvenliği için tedbir alınmış durumda.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.