KARS Haber Girişi : 10 Haziran 2018 20:42

Kars Kent Meydanında Jandarma Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Kars Kent Meydanında Jandarma Sergisi Yoğun İlgi Gördü
Kars'ta Jandarma Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında jandarmalar ve onların kullandıkları araç, teçhizat ve malzemelerin bulunduğu sergi açıldı.
Kars Güncel- Kars'ta Jandarma Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kent Meydanında sergi açıldı.
Düzenlenen tanıtım programında vatandaşlar, jandarmalar  ve onların kullandıkları araç, teçhizat ve malzemelerin bulunduğu sergiyi gezdi. Aralarında çocukların da bulunduğu ziyaretçiler, sergiye yoğun ilgi gösterdi.
Sergide jandarma ekiplerinin görevlerini ifa ederken kullandığı "Bomba İmha Robotu", bomba imha uzmanı kıyafeti ile bomba arama köpekleri özellikle çocukların ilgisini çekti. Görevli jandarma personelleri vatandaşlara yaptıkları görev ve kullandıkları teçhizatlar hakkında bilgiler vererek amaçlarının her zaman halkın güven ve huzurunun tesisi olduğunu belirttiler.  
Haberin Videosu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.