KARS Haber Girişi : 01 Temmuz 2020 19:22

Kars Kent Ormanı Yok Oluyor

Kars Kent Ormanı Yok Oluyor
Kars’ta vatandaşların kullandığı eskiden mesire yeri olan "Kent Ormanı" ilgisizlik, sahipsizlik ve bilinçsiz vatandaşlardan dolayı pislik içerisinde.
Kars Güncel- Kars Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Dereiçi Telsiz Mevkiinde yaptırılan ve geçtiğimiz yıllarda vatandaşların doğa ile buluşarak vakit geçirdiği eşsiz doğası bulunan Kent Ormanı vatandaşlar tarafından pislik içerisinde bırakılıyor.

Kars Kent Ormanı'nın açılışının gerçekleştiği yıllarda kamelyaları, lavaboları, çeşme ve açık hava tiyatro gösteri alanı ve otoparkıyla kent merkezine yakın olması nedeniyle yüzlerce vatandaşın doğayla buluştuğu mesire alanıydı. Fakat bazı bilinçsiz vatandaşların burada bulunan yapıları kırıp hasar vermesi, bazı vatandaşların ise bu alanda çöplerini gelişi güzel atması sonucu pislikten geçilmiyor.

Mesire alanında giden duyarlı bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği o görüntülerde, bu alanı bu hale getiren vatandaşlara ettiği samimi sitemi sizlerle paylaşıyor.

"Böyle Bir Doğayı Bu Hale Getirenler Sizlere Yazıklar Olsun" 
Mesire alanının son halini kaydeden vatandaş; "Böyle bir doğayı rezil eden insanlarımız var yazıklar olsun."ifadelerinde bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.