BÖLGE Haber Girişi : 20 Haziran 2019 15:58

Kars Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Dereceye Giremedi

Kars Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Dereceye Giremedi
Kars'ta Kur-an’ı Kerimi güzel okuma yarışmasında Erzincan birinci olurken Kars dereceye giremedi

Kars Güncel-Kars evliya camiin de düzenlenen bölge finaline 6 il katıldı. Evliya Caminde gerçekleştirilen yarışma programına, Vali Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş, Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan İnceleme Kurulu Üyesi Yaşar Çuhadar ve yarışmacılar ile vatandaşlar katıldı

Kur-an’ı Kerimi güzel okuma yarışması bölge finalinde aday imamlar kıyasıya yarıştılar. Kars, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Gümüşhane ve Ardahan illerinden yarışmacı imamların yer aldığı programda, Okunan Kur-an’ı Kerim jüri üyeleri tarafından dikkatle dinlendi.

Programa katılan davetlilerinde dikkatle ve keyifle dinlediği yarışma, imam Yunus Emre Kılıç’ın galibiyeti ile sonuçlandı. Dereceye giren imamlar ve iller sırasıyla şöyle:

1.Yunus Emre Kılıç Erzincan, 2. İsrafil Ulaş Gümüşhane, 3. Mustafa Yılmaz Bayburt ili birinci olurken Kars dereceye giremedi. 

Yarışmaya katılan ve dereceye giren imamlara ödülleri, Vali Türker Öksüz, Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş ve Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan İnceleme Kurulu Üyesi Yaşar Çuhadar tarafından verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.