EĞITIM Haber Girişi : 13 Ekim 2017 15:13

Kars KYK'dan Öğrencilere Uyum Konferansı

Kars KYK'dan Öğrencilere Uyum Konferansı
Yrd. Doç. Dr. Ahmet Özmen KYK Hasan Harakani Yurdunda yurtlara yeni gelen öğrencilere Uyum Programı kapsamında konferans verdi.
Kars Güncel- KYK yurtlarında yeni barınacak olan ülkemizin dört bir köşesinden ve çeşitli ülkelerden gelip yurtlara bu öğretim yılında kaydolan öğrencilerin yurt ortamını tanıması ve yurt yaşantısına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amacıyla yurt müdürlükleri tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu etkinlikler çerçevesinde Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Yrd. Doç. Dr. olarak görev yapan Ahmet Özmen ilk konferansını 4 Ekim 2017, ikinci konferansını ise 11 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirdi. ''Üniversite hayatı boyunca bir kere bile yurtta kalmayan üniversite okudum demesin" diyerek, eğitim hayatında yurtta kalmanın önemine değindi. Eğitim hayatının büyük bir kısmını yurtta geçiren Ahmet Özmen öğrencilere gelecek ve kariyer konusunda etkili bir konferans sundu ve böyle bir buluşmanın gerçekleşmesini sağlayan KYK Kars İl Müdürlüğü'ne teşekkür etti.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.