ASAYİŞ Haber Girişi : 13 Nisan 2019 20:12

Kars Polisi Okul Servislerini Denetledi

Kars Polisi Okul Servislerini Denetledi
Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ve Kars il genelinde de “Okul servis araçları ve sürücülerine yönelik” yapılan denetimlerde 407 araç ve sürücüsü denetlendi. 81 araç ve sürücüsüne muhtelif maddelerden ceza uygulandı.

Kars Güncel-Okul çağındaki çocuklarımızın huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarının sağlanması, servis araçlarının karışabileceği trafik kazalarının önlenmesi, taşımacılık faaliyetinin disiplin altında tutulması, denetim faaliyetlerinin aralıksız olarak sürdürülerek algılanan yakalanma riski duygusunu artırmak ve hissettirmek amacıyla gerekli denetimler yapıldı.

İl merkezi ve ilçeler dahil olmak üzere toplam 407 araç ve sürücüsü denetlendi, 81 araç ve sürücüsüne muhtelif maddelerden Trafik İdari Para Cezası uygulandı.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Serhat Şehrimizin huzurunun devamlılığı için; vatandaşlarımızın suç ve suçlulara karşı dikkatli ve duyarlı bulunmalarını, şüpheli gördükleri tüm araç ve şahısları derhal 155 Polis İmdat Hattına bildirmelerini bekliyoruz.” denildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.