EĞITIM Haber Girişi : 26 Kasım 2018 16:51

Kars Polisinden Çocuklar Okusun Diye Örnek Proje

Kars Polisinden Çocuklar Okusun Diye Örnek Proje
Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 20 okulda öğrenim gören öğrenciler için 1000 adet kitap dağıtılacak olan proje başlatıldı.
Kars Güncel- Kars Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen programa Kars Valisi Türker Öksüz, Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Kars Valisi Öksüz sınıflarda öğrenim gören öğrencilere kitapları İl Emniyet Müdürü ve İl Milli Eğitim Müdürü ile birlikte dağıttı, daha sonra ise okulda yapılan Z Kütüphane'de öğrencilerle bir araya gelindi. Kars Valisi Türker Öksüz burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada; Kars İl Emniyet Müdürlüğü TDP (Toplum Destekli Polis) Şube olarak önleyici hizmet görevimizi sahada ki asayiş olaylarında göstermiyoruz. Bulunduğumuz ilde yaşayan vatandaşlarımızın her sorunu ile ilgilenme görevini de yerine getiriyoruz. Burada TDP Polis şubemiz çeşitli sosyal görevlerde bulunuyor. Amacımız burada çocuklarımızın gençlerimizin boş zamanlarını daha yararlı geçirmesi, sosyal gelişimleri ve manevi gelişimlerine katkıda bulunmak ve çeşitli okullarımızın kütüphanelerine destek vermek ve zenginleştirmeyi hedefliyoruz. İl Emniyet Müdürlüğümüz 1000 adet kitabın okullarımıza dağıtımını gerçekleştirecek." dedi.

İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ise; Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak büyük bir devletiz, millet olarak büyük bir milletiz. Emniyet teşkilatı olarak buna destek olacak bütün çalışmalarda varız. Bu amaçla Kars'ta sevgili vatandaşlarımızın çocuklarına ulaşmak için elimizden gelen imkanları sonuna kadar değerlendiriyoruz. Arkadaşlarımız şimdiye kadar olduğu gibi yine çalışmalarına devam edecekler. Kars halkı da bu konuda ümitli olsun, biz hiç kesmedik kesmeyeceğiz emin olsunlar. Şuan 20 okulda ilköğretim ve ortaokul seviyesinde 1000 adet kitabı öğrencilerimizle buluşturacağız." dedi.

Daha sonra açıklamasına devam eden Kars Valisi Türker Öksüz ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik hem operasyonlarımız sürecek, hemde bu tür sosyal faaliyetlerimiz devam edecek. Sabah terör operasyonu yaptık, öğleden sonra halkımız için bu tür etkinlikler yapıyoruz. Vatandaşlarımız rahat ve huzurlu bir şehirde zamanlarını geçirsinler ama eğitim ve kültür konusunda her türlü desteğimiz olacak. Karslı vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde oldu.
Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.