ASAYİŞ Haber Girişi : 20 Mart 2018 22:01

Kars Polisinden Nevruz Bayramı Uygulaması

Kars Polisinden Nevruz Bayramı Uygulaması
Kars İl Emniyet Müdürlüğü 24 ekip 180 polis ile birlikte Kars'ta yarın kutlanacak olan Nevruz Bayramı'nın huzurlu geçmesi için Kars Kale 4 Asayiş ve Huzur Uygulaması yapıldı.
Kars Güncel- Kars'ta yarın kutlanacak olan Nevruz Bayramı dolayısıyla 24 ekip ve 180 personelin  katıldığı Kars Kale 4 Asayiş ve Huzur Uygulaması yapılıyor.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Meydanı, Azat Kavşağı, İl Özel İdare Önü ve Taş Köprü mevkilerinde sabit nokta uygulaması, umuma açık istirahat eğlence yerleri denetimi yapılıyor.
İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik koordinesinde başlatılan uygulamaya narkotik, terör, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekipleri katılırken görevli ekipler yapılan uygulamalarda, sürücü belgesi, araç kontrolü ve güvenlik sorgusu yapıldı. 
İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nail Savran, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kars Valisi Rahmi Doğan himayesi İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik'in koordinesinde "Kars-Kale 4" uygulamasını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Özellikle Karsımızın asayişini sağlamak dosta güven düşmana korku vermek amacıyla uygulamamıza devam ediyoruz." dedi. 
Güvenlik ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nail Savran yaptığı açıklamaya şöyle devam etti; "Kars merkezinde bir çok noktada uygulama gerçekleştirdiklerini anlatarak, "Yaklaşık 180 personelimizle beraber çok sayıda umuma açık yerlerde, alkollü mekanları denetleyerek 21 Mart öncesi Karsımızdaki huzur ve güven ortamını temin etmek aynı zamanda sağlamak amacıyla görevimizin başındayız. Özel Harekat, Çevik Kuvvet, trafik personelimiz ve diğer tüm personelimiz olmak üzere uygulamalarımız devam etmektedir. Şehrin 6 noktasından 24 ekibimizle beraber ara sokaklar dahil arkadaşlar görevlerine devam ediyor." şeklinde oldu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.