YAŞAM Haber Girişi : 10 Mart 2018 17:02

Kars Polisinden Örnek Davranış

Kars Polisinden Örnek Davranış
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Kars'ta öğrenim gören ve Kars dışına hiç çıkmayan 100 başarılı öğrenci için İstanbul-Çanakkale gezisi düzenlendi.
Kars Güncel- Kars'ta Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Kars dışına hiç çıkmamış ve öğrenim hayatında başarı sağlayan 100 öğrenci manevi bilinçleri ile milli birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesi amacıyla  İstanbul-Çanakkale gezisi için Kars'tan yola çıktı. Çanakkale’de yatan şehitlerimizle Milli birlik ve beraberliğimizi güçlendirme adına nasıl temel atıldığına şahitlik edecek olan çocuklarımız havalimanından yola çıkmadan önce  Afrin’de  kahramanca mücadele eden Asker ve Polislerimize selam göndermeyi de ihmal etmediler.
Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik havalimanında yaptığı açıklamada; "Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum  Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ÇOGEP kapsamında 100 öğrenci ve 10 personelin katılımıyla 10-14.03.2018  tarihleri arasında çocuk ve gençlerin sosyal hayatlarının zenginleştirilerek topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri, manevi bilinçleri ile milli birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesi amacıyla  İstanbul-Çanakkale gezisi düzenlemiş bulunmaktayız.
Emniyet Genel Müdürlüğümüzün destekleriyle her yıl bu tip etkinlikler düzenliyoruz, Sizin gibi genç kardeşlerimizi Çanakkale gezisine gönderiyoruz. Bu senede siz değerli evlatlarımızı seçtik, Nasip olursa yola çıkıyorsunuz, İstanbul ve Çanakkale’ye giderek o bölgelerin tarihi yerlerini göreceksiniz, aynı zamanda Çanakkale’de bu Milletin varoluş mücadelesini azmini göreceksiniz. Hepinizin gözlerinden öpüyorum, Yolunuz açık olsun"dedi.
Öğrencilerden oluşan grubun havalimanından uğurlanması için Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Kılıç, Asayiş ve TDP Şube Müdürü M. Remzi Köpüklüoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun katıldı.

Haberin Videosu





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.