GÜNDEM Haber Girişi : 08 Nisan 2019 16:13

Kars Polisinden Vali Öksüz'e Polis Haftası Ziyareti

Kars Polisinden Vali Öksüz'e Polis Haftası Ziyareti
Emniyet Teşkilatı’ndan Kars Valisi Türker Öksüz’e Polis Haftası Ziyareti.

Kars Güncel-Kars Valisi Türker Öksüz, Türk Polis Teşkilatının 174'inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile beraberindeki kurum çalışanlarını makamında kabul etti.

Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde yapılacak çalışmalar hakkında Vali Öksüz'e bilgi vererek, çiçek takdiminde bulundu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kars Valisi Türker Öksüz de, teknolojik altyapısı, eğitimli kadrosu ve asırları aşan tecrübesi ile dünyanın en gözde kolluk teşkilatlarından biri haline gelen emniyet teşkilatımızın, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da huzur ve güven içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacağını belirterek İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in şahsında tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftasını kutladı.

Vali Öksüz Türker Öksüz, ziyaretin ardından İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Evliya Camiinde düzenlenen mevlit programına katıldı.

Program, okunan mevlit ve duaların ardından Vali Öksüz ve diğer protokol tarafından vatandaşlara mevlit şekeri ve gül suyu ikram edilmesiyle sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.