ASAYİŞ Haber Girişi : 16 Nisan 2019 13:45

Kars Polisinden Zehir Tacirlerine Darbe 31 Gözaltı

Kars Polisinden Zehir Tacirlerine Darbe 31 Gözaltı
Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti ile kaçak sigara ticareti yapan şahıslara operasyon düzenledi. Operasyonlarda uyuşturucu, kaçak sigara ve çeşitli suçlardan aranan toplam 31 kişi gözaltına alındı.
Kars Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından 15 günlük süre içerisinde yapılan operasyonlarda uyuşturucu ve kaçak sigara ticareti ile çeşitli suçlardan aranan 31 şahıs gözaltına alınırken, bu zanlılardan 11'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Yapılan açıklamada; "01 – 16 Nisan 2019 tarihleri arasında uyuşturucu kullanan, tacirliğini yapan şahısların tespiti, kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesi, tespit edilmesi ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 
-Yapılan ev ve araç aramalarında toplam 282,91 gr uyuşturucu madde ele geçirilmiş olup, 3 şüpheli hakkında TCK-191 (Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçu kapsamında, 2 şüpheli hakkında TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti) kapsamında adli işlem başlatılmış ve 1 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
-Yapılan uygulamada M.E.Ö. şahsın taşıdığı poşet incelendiğinde 80 paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirilmiştir.
-Çeşitli suçlardan aranan 25 şahıs yakalanmış olup, bu şahıslardan 10 şahıs tutuklanarak ceza evine teslim edilmiş, 15 şahıs adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştır.
Toplumuzun huzur, güven ve sağlığını tehdit eden suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kesintisiz olarak devam edecektir." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.