ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Kasım 2019 17:58

Kars Polisinin Yeni Gözdesi Yunuslar

Kars Polisinin Yeni Gözdesi Yunuslar
Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Motosikletli Polis Timleri, kentin huzur ve güvenliğini sağlamak için aralıksız çalışıyor.

Kars Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde Ankara'dan getirilen 4 adet motosiklet sonrasında oluşturulan "Motosikletli Yunus Timleri" düzenlenen törenle göreve başladı.

Motosiklet üzerinde yağmur çamur demeden görevlerini yapan Yunuslar, olaylara en kısa sürede Kars sokaklarında müdahale etmeye başladı.

Kars'ta çeşitli bölgelerde asayiş uygulamalarına katılan Yunus polisleri, şüpheli araçları ve kişileri durduruyor. Araçlarda arama yapan polisler, şüphelendikleri kişilerin üst araması ile Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusunu yapıyor.

Ekip sayısı artacak
Kars'taki polisin görünürlüğünün ve etkinliğinin arttırılması, bununla birlikte emniyet teşkilatının vitrini konumundaki Yunus timlerinin kullanmış oldukları motosikletlerin günümüz şartlarına göre en modern motosiklet ile teçhizatları ile dikkat çekiyor. Şimdilik sadece dört ekibin göreve başladığı Kars'ta Yunus timlerinin sayısının artacağı öğrenildi. Yunus timleri, ağırlıklı olarak suç olaylarının fazla olduğu yerlerde görev yapacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.