KARS Haber Girişi : 12 Ağustos 2019 01:10

Kars Protokolünden Bayram Ziyaretleri

Kars Protokolünden Bayram Ziyaretleri
Kars Valisi Türker Öksüz, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit aileleri, engelsiz yaşam merkezi ile görevli jandarma ve polisleri ziyaret etti.

Kars Güncel- Kars Valisi Türker Öksüz, bayram namazını Evliya Camii’nde kılarak, bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı.

Kars Valiliğince, Kurban Bayramı coşkusunu tüm vatandaşlarımızda birlikte yaşamak için düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma programı, Vali Türker Öksüz’ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bayram namazının ardından Valilik Makamı bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programı kapsamında Vali Türker Öksüz, 65.Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, il protokolü, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve basın mensupları ile bir araya gelerek, bayramlaştı.

Vali Öksüz, Valilikteki bayramlaşma programının ardından il protokolü ile birlikte Kars Şehitliğini ziyaret etti. Şehitlik ziyareti; Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okunan duaların ardından şehit kabirlerine karanfil bırakılmasıyla sona erdi.

Vali Türker Öksüz, şehitlik ziyaretinin ardından Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek görevli personel ile bayramlaştı ve görevlerinde başarılar diledi.

Kazımpaşa Polis Merkezindeki bayramlaşma programının ardından Vali Türker Öksüz ve eşi Meral Öksüz, Şehit J. Uzman Çavuş Taner Özdemir ile Şehit P. Onbaşı Atakan Yılmaz’ın ailelerini ziyaret ettiler.

Buruk bayram yaşayan şehit ailelerinin acılarını paylaşarak onların bayramlarını kutlayan Vali Öksüz ve eşi, sonrasında Kardelen Çocuk Evi ve Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler. Programları kapsamında son olarak Susuz İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek buradaki personel ile bayramlaştı ve görevlerinde başarılar diledi.

Vali Türker Öksüz’ün Kurban Bayramı ziyaretlerine; eşi Meral Öksüz, 14. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Kapu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile eşleri refakat etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.