SAĞLıK Haber Girişi : 25 Ocak 2018 14:30

Kars Sağlık Müdürlüğü'nden Mehmetçiğe Kan Desteği

Kars Sağlık Müdürlüğü'nden Mehmetçiğe Kan Desteği
Kars İl Sağlık Müdürlüğü, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçiğimize destek olmak amacı ile Kızıla'a kan bağışında bulundu.
Kars Güncel- Kars İl Sağlık Müdürlüğü, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçiğimize destek olmak amacı ile Kızıla'a kan bağışında bulundu. 
Yapılan basın açıklmasında; "Kars İl Sağlık Müdürlüğü olarak ülkemizin göz bebeği kurumlarından kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin düzenlemekte olduğu Zeytin Dalı Harekatı’na bir nebze de olsa destek olabilmek için Kızılay’a kan bağışında bulunmaktayız. İlimizde ki tüm vatandaşlarımızla birlikte Müdürlüğümüze bağlı tüm sağlık personelini de Mehmetçiğimize kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Ordumuza Zeytin Dalı Harekatı'nda başarılar diler, terör hareketinin son bulması, tüm insanlığın muhtaç olduğu barış, sağduyu ve huzur ortamının özellikle bölgemizde tesisi için kahraman ordumuza görevinde başarılar dileriz. Bu vatan için şehit ve gazi olanlara minnet ve şükranlarımızı sunarız. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.