EĞITIM Haber Girişi : 30 Mart 2018 16:34

Kars Şehit Taner Özdemir Anaokulu Başarıları ile Dikkatleri Çekiyor

Kars Şehit Taner Özdemir Anaokulu Başarıları ile Dikkatleri Çekiyor
Kars'ta bulunan Şehit Taner Özdemir Anaokulu gerçekleştirmiş olduğu okul öncesi hazırlık etkinlikleri ile kazandığı başarı dikkatleri çekmeye devam ediyor.
Kars Güncel- Kars'ta bulunan okul öncesi hazırlık kurumlarından Şehit Taner Özdemir Anaokulu minik öğrencilere vermiş olduğu temel eğitimde alışıla gelmiş öğrenim metotlarından farklı olarak, araştıran, öğrenen, geliştiren bireyler yetiştiriyor.
Okul Müdürü Muhammet Avcı, öğretmenler Şefika Şentürk Bayar ve Nur Selen Yıldız özellikle "Montessori Eğitimi " ile sürdürdükleri başarıları Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bölümü tarafından, üniversitede öğrenim gören Okul Öncesi Bölüm öğrencilerine aktarılması için söyleşi düzenledi.
Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Bölümü Teoride Pratiğe Okul öncesi Eğitimde İyi Uygulamalar söyleşisi kapsamında üniversite öğrencileriyle bir araya gelinen etkinlikte "BİR SINIF HAYAL ETTİK" sloganıyla yol ve yöntemleri üniversite bölüm hocaları öğrenciler ile paylaşıldı. Düzenlenen söyleşi öğretmen ve öğrenciler arasında renkli görüntüler oluştururken bilgi alışverişinde bulunuldu.

(Montessori eğitimi, çocukların farklı yeteneklerini doğal olarak ortaya çıkarmaya yardımcı olan bir yaklaşımdır. Bu yaklaşımda çocuklar günlük hayatta karşılarına çıkan birçok fiziksel olayı okulda deneyimle ve öğrenme imkanına sahip olurlar.)

Haberin Videosu:



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.